La 17 ani, cercetat pentru că a furat alimentele unui bătrân de 81 de ani

Polițiștii au reținut pentru 24 ore, un tânăr de 17 ani, din Tăcuta, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă pe raza localității de domiciliu. Acesta a fost prezentat la parchet cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Un bătrân, de 81 de ani, din comuna Tăcuta, s-a prezentat marţi, 27 iulie, la poliţie, unde a făcut plângere, după ce în seara precedentă, în timp ce se deplasa către locuință, un tânăr i-a smuls o sacoșă în care avea produse alimentare.

 Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au efectuat cercetări şi, în scurt timp au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind Alexandru l., de 17 ani, din comuna Tăcuta. Acesta fiind condus pentru audieri la Poliția municipiului Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr și l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

PENTRU A NU CĂDEA  VICTIMĂ TÂLHARILOR, POLIŢIŞTII VĂ SFĂTUIESC:

Luaţi-vă măsuri de precauţie, mai ales când circulaţi noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate.

  • Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor trecătorilor de pe stradă.
  • Cea mai bună armă de apărare în cazul unui atac este strigătul. Dacă sunteţi agresaţi, bătuţi sau tâlhăriţi pe stradă, strigaţi cât mai tare după ajutor. Procedând astfel alertaţi persoanele din jur, iar agresorii vor fugi.
  • Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi imediat poliţia; sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.