Spirit civic – O familie din Pungeşti a dus la Poliţie un portofelul găsit

Dorel Petrilă, în vârstă de 44 de ani, din comuna Pungești și soția sa s-au prezentat astăzi la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui şi au predat poliţiştilor un portofel în care se aflau acte, carduri bancare și suma de 346 lei.  Domnul Petrilă a afirmat că în timp ce se afla în centrul municipiului Vaslui a observat că dintr-un autovehicul a căzut un portofel. A încercat să anunțe conducătorul auto, însă acesta se îndepărtase de zona respectivă.

Pe baza documentelor găsite, polițiștii au stabilit faptul că bunurile aparţin unui bărbat din comuna Miclești. Acesta a fost invitat la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, unde i-au fost predate documentele şi banii.

De remarcat şi apreciat este atitudinea familiei Petrilă care a avut ca rezultat recuperarea în scurt timp, de către proprietar, a bunurilor pierdute.  Polițiștii le-au transmis mulţumiri pentru gestul lor şi pentru simţul civic de care au dat dovadă, considerând că aceștia merită din plin aprecierile noastre, fiind un exemplu demn de urmat de către toţi cetățenii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.