Termeni și condiții

1. Acceptarea condițiilor
Serviciile site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii și condițiile expuse. Folosirea site-ului presupune acceptarea în totalitate a Termenilor și condițiilor.

2. Descrierea serviciilor
www.ziaruldevaslui.ro este un ziar  online, unde poți publică anunțuri gratuite în mai multe domenii.
Datorită faptului că aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, echipa www.ziaruldevaslui.ro își rezervă dreptul de a le corectă și a le publică ulterior. în cazul în care conținutul și veridicitatea anunțurilor postate de către utilizatori nu corespund cu Termenii și condițiile afișate pe Site, ne rezervăm dreptul de a respinge anunturile neconforme.

3. Dreptul de autor
Informațiile publicate pe www.ziaruldevaslui.ro aparțin Site-ului. Aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al societății care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

4. Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul răspunzător de materialele pe care le postează și de consecință postării sau publicării lor. Atunci când postezi materiale, afirmi, susții și garantezi că deții toate drepturile de autor pentru materialul postat.
Utilizatorul este de acord să nu posteze materiale al căror conținut contravine legilor statului român.
Abuzul se pedepsește prin blocarea accesului.

5. Limitarea răspunderii
în niciun caz site-ul și administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecință ce rezultă din orice: I) erori, greșeli sau lipsă de acuratețe ale conținutului; II) vătămare corporală sau a proprietății, de orice natură, rezultând prin accesul tău la site-ul și serviciile noastre; III) orice acces neautorizat sau folosință serverelor noastre securizate și/sau orice și toate datele personale și/sau informații financiare stocate în acesta; IV) orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută că rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin site. Această limitare a răspunderii se va aplică în măsură permisă de lege în jurisdicția aplicabilă.

6. Clauza privind competență judecătorească
Pentru orice conflict părțile vor uza de toate posibilitățile de conciliere amiabila, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului și neajungerea la o rezolvare pe această cale, părțile vor apela la instanțele judecătorești competente.

7. încheierea acordului
Site-ul își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. De asemenea, Site-ul își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE
Adaugă anunțul tău nou și caută anunțuri în site ținând cont de următoarele reguli:

1. Descriere
Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe www.ziaruldevaslui.ro

2. Respectarea legii

Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

3. Animale – Vezi Legea privind protectia animalelor
Cumpararea / vanzarea de animale trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor si protectia sanitar veterinara.

4. Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe www.ziaruldevaslui.ro

 

• Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Echipa site-ului www.ziaruldevaslui.ro