Două incendii au izbucnit aproape simultan în Vaslui. În decurs de o oră, pompierii solicitaţi să stingă patru incendii

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină astăzi pentru stingerea a patru incendii, izbucnite  la distanţe mici de timp unul faţă de celălalt.

Astfel, la ora 1337 s-a anunţat un incendiu de depozit de furaje în municipiul Vaslui, pe strada Podul Înalt, unde se mai aflau și deșeuri de cauciuc – anvelope uzate care ardeau cu degajări mari de fum și gaze toxice. Se intervine pentru localizarea și lichidarea incendiului cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și o autocisternă de transport apă de la Detașamentul de pompieri Vaslui

La ora 1337 pompierii au fost chemaţi pentru stingerea unui incendiu de furaje în localitatea Berezeni. Se intervine cu o autospecială de stins incendii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Berezeni și sunt ajutați de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Fălciu

La ora 1358   a fost anunţat un incendiu de locuință în localitatea Brăhășoaia, a comunei Ștefan cel Mare. Se intervine cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Vaslui.

La ora 1415,  pompierii au fost chemaţi să stingă un incendiu de locuință în municipiul Bârlad, pe strada Traian din cartierul Podeni. Acolo se intervine cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bârlad.

La incendiile mai sus menţionate, nu s-au înregistrat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la cele existente la momentul sosirii echipajelor de intervenţie.

Ştire iniţială: Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui intervin la această oră la un incendiu puternic izbucnit la o locuinţă de pe strad Podul Înalt, lângă Poligonul auto. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roşu, incendiul a izbucnit la un depozit de furaje, aflat in curte. “Au ars aproximativ 10 tone de furaje şi 10-20 de anvelope auto. Acestea nu pot fi sinse şi vor fi lăsate să ardă. Tot la această oră, avem echipaje care intervin la un incendiu declanşat în  Ştefan cel Mare”, a precizat Ionel Roşu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.