Beat și fără permis, la plimbare pe străzile din Vaslui

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vaslui, a fost reţinut de polițiștii rutieri după ce a condus un autoturism pe drumurile publice deşi se afla sub influenţa alcoolului şi nu deținea permis de conducere.

În seara de 19 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Vaslui, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui au observat o autoutilitară. La vederea poliţiştilor, conducătorul autoutilitarei a virat brusc dreapta, a mărit viteza de deplasare şi s-a oprit după ce a urcat peste o bordură.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vaslui. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării alcoolscopice a reieşit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 alin.1 şi 336 alin. 1 Cod Penal. În cursul acestei zile urmează să fie prezentat la unitatea de parchet competentă, cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.