VIDEO Șoferul care a provocat un accident la Ivești, filmat cu câteva ore în urmă în trafic! Conducea HAOTIC

Șoferul mașinii marca Mercedes care a provocat un accident astăzi la prânz în localitatea Ivești,  a fost filmat în urmă cu câteva ore înainte de producerea evenimentului, în timp ce circula haotic pe E581. Modul său de a șofa a fost raportat la poliție, fiind oprit în zona Băcăoani-Munteni. Deși la prima vederea bărbatul părea să fi consumat băuturi alcoolice, etilotestul a arătat un rezultat negativ – 0.00! 

Cel care a filmat a sunat și la poliție pentru a le spune oamenilor legii că pe drum există cineva care conduce neregulamentar. Polițiștii rutieri vasluieni au intervenit promt, oprind mașina și testând conducătorul auto cu alcooltestul. Rezultatul fiind negativ, bărbatul a fost lăsat să-și continue drumul, spunându-le organelor de poliție că merge după niște baloți de paie!

Însă, în jurul prânzului, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța faptul că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în localitatea Ivești, ajungând cu mașina în pereții unei case. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut cine este autorul accidentului.