Doi tineri de 17 ani, reținuți pentru tâlharie

Doi tineri, în vârstă de 17 ani, au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă asupra a două persoane din comuna Ciocani.

Polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au efectuat cercetări și au identificat doi tineri, N. Ciprian și B. Bogdan, ambii în vârstă de 17 ani, din comuna Ciocani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie comisă asupra a doi vecini. Polițiștii au stabilit faptul că în seara de 19 februarie a.c., cei doi tineri, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au pătruns fără drept în locuința unor vecini unde prin amenințare și violență  au sustras suma de 400 lei și bunuri alimentare.

Suma de bani sustrasă a fost recuperată de polițiști și restituită părților vătămate. Produsele alimentare sustrase au fost consumate de cei doi tineri imediat după comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe N. Ciprian și B. Bogdan, iar astăzi urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.