FOTO Accident la Ivești! Bolid de lux, ricoșat într-o locuință

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine în aceste momente  cu două autospeciale de stingere cu apă echipate cu module pentru descarcerare/deblocare, la un accident rutier produs în localitatea Ivești, comuna Ivești.

În accident au fost implicate două autoturisme și o singură persoană. Primul dintre autoturisme era oprit și a fost lovit de către un alt autoturism marca Mercedes, aflat în deplasare. Acesta din urmă ricoșând într-un gard și oprindu-se în peretele unei locuințe.
Șoferul autoturismului care se afla în deplasare, a fost deblocat. Șoferul era conștient, cu leziuni ușoare.

” Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale (o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Ivești, comuna Ivești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
În accident au fost implicate două autoturisme, doar unul dintre acestea aflându-se în mișcare.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea trecând printr-un gard și oprindu-se în peretele unei locuințe. Conducătorul auto era blocat în autoturism.
Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului, după extragere, acesta fiind preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui. “ ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani este transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.
Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

One thought on “FOTO Accident la Ivești! Bolid de lux, ricoșat într-o locuință

Comentariile sunt închise.