Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Hoț prins de polițiștii bârlădeni după ce a furat un scuter - Ziarul de Vaslui

Hoț prins de polițiștii bârlădeni după ce a furat un scuter

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un bărbat din comuna Alexandru Vlahuță care a săvârșit o infracțiune de furt. Acesta a fost prezentat unității de parchet cu propunerea de arestare preventivă. 

La sfârșitul lunii octombrie, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată de un bărbat din municipiul Bârlad cu privire la faptul că i-a fost sustras moped din fața unui imobil din municipiul Bârlad.

Polițiștii au stabilit faptul că în seara de 31 octombrie, bărbatul a mers la o persoană domiciliată într-un bloc de pe strada George Enescu din municipiul Bârlad. Acesta și-a lăsat parcat moped în fața imobilului respectiv. După aproximativ două ore, când a intenționat să plece spre domiciliu, bărbatul a constatat furtul vehiculului.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliţie Podu Turcului, județul Bacău a fost identificat B. Florin, de 29 de ani, din comuna Alexandru Vlăhuță, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost identificat în trafic, în timp ce se deplasa cu mopedul pe raza localității Podu Turcului din județul Bacău.

B. Florin a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă.

Pentru prevenirea infracţiunilor de furt de vehicule polițiștii recomandă proprietarilor să-şi monteze sisteme de alarmă ca o primă barieră de stopare a intenţiilor celor certaţi cu legea. De asemenea, după căderea întunericului, parcaţi vehiculele în locuri vizibile şi bine iluminate.

De asemenea, apelăm la spiritul cetăţenesc al tuturor şi vă sfătuim să sesizaţi de urgenţă Poliţia ori de câte ori observaţi că, în preajma unui vehicul, indiferent de locul unde este parcat, sunt persoane necunoscute, care nu au ce căuta în zonă în mod normal şi care studiază atent vehiculul. Încercaţi să reţineţi cât mai multe detalii referitoare la persoanele respective – aspect, înfăţişare, înălţime, vârsta aproximativă, hainele cu care sunt îmbrăcate, direcţia de deplasare, marca, numărul şi culoarea mijlocului de transport pe care îl folosesc – informaţiile pe care le transmiteţi fiind de mare ajutor poliţiştilor în eventualitatea producerii unui incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.