S-au bătut ca chiorii, acum riscă pușcăria

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Negrești au reţinut 3 bărbați, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii  Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 32 și 44 de ani, din localitatea Negrești, județul Vaslui bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 20 noiembrie, ora 23:30, pe strada Nicolae Iorga din orașul Negrești, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi tineri, cu vârstele de 19, respectiv 15 ani și-ar fi adresat injurii și s-ar fi lovit reciproc. Conflictul a degenerat iar la altercația dintre cei doi ar fi participat încă 5 bărbați, cu vârstele cuprinse între 15 și 44 de ani, toți din aceeași localitate.  

Ca urmare a agresiunilor, doi bărbați în vârstă de 44, respectiv 19 de ani au suferit vătămări corporale ce vor necesita 20 – 25 zile de îngrijiri medicale , respectiv 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

 În data de 21 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreșteni au luat față de 3 bărbați, cu vârstele cuprinse între 32 și 44 de  ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 15 și 19 ani, sunt cercetați în stare de libertate.Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.