Au vrut să încheie socotelile cu viața! Doi spânzurați, salvați din ghearele morții!

Apel concomitent la 112 în jurul orei  8 dimineața, anunțând sinuciderea a două perosane! Două persoane au vrut și-au pună capăt zilelor prin ștrangulare în această dimineață. În primul caz este vorba despre o tânără de doar 13 ani din Zăpodeni, iar în cel de-al doilea caz, un deținut încarcerat la Penitenciarul Vaslui. Ambele persoane au fost resuscitate cu succes! 

Din primele informații, se pare că tânără de 13 ani s-a spânzurat în sediul fostului CAP Zăpodeni, în această dimineață, acolo unde familia acesteia a cumpărat ferma în urmă cu câțiva ani și au transformat-o într-o casă de locuit. Vecinii ne-au declarat că cele două fete ale familiei vin în vizită doar în week-end-uri, în restul timpului locuind în Vaslui. Reamintim că în urmă cu doar câteva zile, un copil de 14 ani a recurs la un gest asemănător după o cerată cu tatăl său.

“În această dimineață, un echipaj SMURD a fost solicitat la Penitenciarul Vaslui în urma tentativei de suicid a unui bărbat de 44 de ani. Acesta intrase in stop cardio-respirator cand a ajuns echipajul de pe ambulanta TIM, dar a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost transportat la Spitalul Clinic judetean de urgențe Vaslui” ne-au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Vom reveni cu detalii