UPDATE: Incendiu la o locuinţă, lângă Şcoala nr. 4 Vaslui, de la focul aprins la un cazan de făcut ţuică

UPDATE:  17:24 – Imediat la locul producerii evenimentului s-au deplasat patru echipaje ale Detaşamentul de pompieri Vaslui cu patru autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă iar în urma recunoaşterii s-a constatat, că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă şi degajării mari de fum la anexele gospodăreşti cu posibilitatea de propagare la casa de locuit şi alte 2 anexe ale veciniilor.

În urma intervenţiei prompte a echipajelor de stingere, nu au existat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la două anexe din lemn cu o suprafaţă totală de aproximativ 200 mp, diverse utilaje electrice, instalaţii electrice şi de gaz care alimentau o magazie şi două butelii GPL care au explodat.

“Cauză probabilă de generare a incendiului este un aprinderea unor vaporii de alcool din cauza unui mijloc de încălzire supraîncălzit sau lasat nesupravegheat”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Vaslui.

De fapt, proprietarul făcea ţuică, iar incendiul se pare că a pornit de la focul lăsat nesupravegheat

UPDATE: 15.22 – Un incendiu violent este în plină defăşurare la o locuinţă aflată lângă Şcoala nr 4 Vaslui. Incidentul a fost anunţat la 112 şi la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi Ambulanţă. Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.