Apelaţi la 112 dacă vedeţi această persoană!

Vineri, 24 iunie, poliţiştii vasluieni au fost sesizați despre dispariția lui Radu Grigoraș, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în  municipiul Vaslui. Acesta a plecat de acasă pe data de 21 iuie, dar nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în această perioadă bărbatul a fost internat la o unitate medicală din municipiul Buzău, iar ulterior la o unitate medicală din  municipiul București de unde a plecat în mod voluntar.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Semnalmente: înălțime – 1,75 m, greutate aproximativ 65-70 kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui, față ovală, sprâncene stufoase, poartă ochelari de vedere. Ca semn particular, pe obrazul stâng are o aluniță de mărimea unui bob de mazăre.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut acest bărbat sau aveți informații despre el, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.