COMUNICAT CJAS Vaslui: În atenția tuturor furnizorilor de servicii medicale

Având în vedere prevederile  HG nr. 161 /2016 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului-cadru care reglementeaza condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2016-2017, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Ordinului comun MS /CNAS nr.763/377/2016 pentru aprobarea  Normelor  metodologice de aplicare in anul 2016 a HG nr.161, vă informăm că procesul de contractare pe toate domeniile de asistenta medicala se desfăşoara în cursul lunii iulie 2016.

Conducerea CAS  Vaslui  stabileşte termenul limita de depunere a cererilor insotite de documentele prevazute de actele normative in vigoare, necesare incheierii si negocierii contractelor de furnizare de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale,  data de 05 IULIE 2016.

Astfel, toti furnizorii interesati trebuie sa depuna documentele solicitate, conform legislatiei in vigoare  pana la data de 05 IULIE 2016

 În cazul în care furnizorii depun cererile însoţite de documente la alt termen decât cel comunicat prin prezentul anunţ, nu vor mai desfăşura activitate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate până la termenul următor de contractare.

 Termenul limita de incheiere a contractelor pe anul 2016 este 29 iulie  2016.

 Pentru informaţii suplimentare privind conţinutul dosarelor  vă rugăm să contactaţi serviciile de specialitate din cadrul C.J.A.S. Vaslui, sa accesati  pagina web a CAS Vaslui –  www.cnas.ro/cjasvs/ – sau sa ne contactati la telefon: 0235 369104.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.