Minoră din Negreşti, acuzată că vrea să îşi vândă copilul

O mamă minoră, de 14 ani, din Negreşti, internată la Spitalul Județean de Urgenţă Vaslui împreună cu copilul ei, în vârstă de 5 luni, este acuzată că vrea să vândă bebeluşul unei familii din București..

Fata, despre care se crede că ar fi primit deja suma de 2.000 de euro, a fost auzită când vorbea la telefon despre felul în care va intra în posesia altor bani. Potrivit conduceriispitalului,  minora internată cu bebeluşul la pediatrie a fost auzită de alte mame aflate aici cu micuţii lor, negociind la telefon vânzarea bebeluşului. A fost sesizat asistentul social şi, ulterior, poliţia.
„La această dată au fost demarate verificări de către lucrători ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, urmare a unei sesizări primite din partea Spitalului Judeţean Vaslui, cu privire la încredinţarea unui minor în vârstă de 5 luni. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că sunt demarate proceduri legale privind luarea unor măsuri de protecţie a minorului, respectiv darea în plasament către o familie din Bucureşti. În parallel, este în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări de către poliţişti de la Poliţia oraşului Negreşti, vizând infracţiunea de act sxual cu un minor”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.