La 17 ani, a terorizat un sat întreg

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Iana l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe B. Vlad, de 17 ani, din comuna Puiești acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere, fapte săvârșite pe raza localității de domiciliu.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în seara de 06 august a.c., B.Vlad s-a întâlnit pe drumul sătesc din localitatea Lălești cu o vecină, în vârstă de 44 de ani, iar în urma unui conflict spontan, B.Vlad a lovit-o pe aceasta și pe fiul ei, în vârstă de 15 ani. Mai târziu, B.Vlad s-a întâlnit în centrul satului Lălești cu fiica femeii, o tânără, de 24 de ani, care i-a reproșat faptul că i-a lovit mama. În acel moment B. Vlad a lovit-o și pe acesta. Ulterior, B. Vlad s-a deplasat la domiciliul său a luat o coasă și a revenit în centrul satului unde a adresat amenințări tinerei, precum și altor persoane aflate în zona respectivă. Persoanele amenințate s-au refugiat într-un local din sat, iar B.Vlad a continuat amenințările și a lovit cu pietre în gardul localului provocând distrugeri.

De asemenea, în data de 07 august a.c., B. Vlad a adresat amenințări unui bărbat, din localitatea Lălești și membrilor familiei acestuia, tulburând ordinea și liniștea publică.

În ambele cazuri activitatea infracțională a tânărului a fost întreruptă prin intervenția polițiștilor.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.