Raisa Purice, sărbătorită de CARP Bârlad la împlinirea vârstei de 100 de ani

Vineri, 14 octombrie, Asociaţia Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad a sarbatorit-o, la împlinirea vârstei de 100 de ani, pe Raisa Purice, una dintre cele mai vechi membre a  Asociaţiei. Astfel, mai mulţi membri ai Asociaţiei, în frunte cu magistratul Nicolaie Mihai, preşedintele CARP Bârlad, s-au deplasat la locuinţa bătrânei, pentru a-i aduce un frumos omagiu.

Nu oricine are privilegiul să aniverseze 100 de ani de viață, dar centenarul Raisei Purice  a fost unul deosebit, pentru că a fost sărbătorit nu numai cu familia, ci şi cu musafirii neaşteptaţi, care  i-a dăruit o medalie, o plachetă, o sumă de bani, un tort, dar și un frumos buchet de flori, alături de cele mai frumoase gânduri . Refugiată din Republica Moldova, împreună cu soţul ei, bătrâna spune că a avut o viaţă frumoasă la Bârlad.  Acum primeşte pensie de urmaş şi una de urmaş de veteran de război, şi dacă necazurile bătrâneţii nu ar apăsa-o, ar fi fericită. “Mi-aţi făcut o surpriză imensă!!!. Mii de mulţumiri!”, le-a spus sărbătorita celor de la CARP Bârlad.

“Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad este o asociaţie cu caracter neguvernamental, apolitic, civic, privat, nonprofit, o persoană juridică de binefacere, de caritate, de întrajutorare mutuală, filantropică, cu scop de ocrotire socială, medicală şi juridică,care nu urmăreşte foloase pecuniare sau patrimoniale pentru asociaţii săi. A intrat în tradiţie să fim alături de membrii Asociaţiei noastre în momentele importante din viaţa lor, iar împlinirea vârstei de o sută de ani este un astfel de eveniment”, a spus Nicolaie Mihai. (Foto: Jenică Rusu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.