Cetăţenii Negreştiului votează liberalul Cristi Rusu, primul parlamentar al oraşului

propaganda-electoralaŞANSĂ… Pe 11 decembrie, cetăţenii oraşului Negreşti şi cei din comunele învecinate vor merge la vot şi vor pune ştampila pe lista PNL, dorind ca acest oraş uitat de autorităţi să aibă primul parlamentar din istoria localităţii. Cristi Rusu, candidat PNL la Camera Deputaţilor, are toate şansele să-i reprezinte pe negreşteni în Parlamentul României, fiind cunoscut şi apreciat de oamenii din zonă. În ultimii opt ani, Negreştiul a avut parlamentari care au venit pe aici doar în campanie electorală, au cerut voturile oamenilor, după care au uitat să mai treacă prin oraş. La fel s-a întâmplat şi în comunele din jur. Lucrurile s-ar putea schimba pe 11 decembrie. În situaţia în care cetăţenii Negreştiului şi cei din comunele învecinate vor vota Partidul Naţional Liberal, Rusu va deveni primul parlamentar provenind din acest oraş, cu multe probleme sociale şi economice.

Este concluzia care s-a desprins, ieri, după întâlnirea dintre senatorul Nelu Tătaru, preşedintele organizaţiei judeţene PNL, şi Cristi Rusu, candidatul liberal la Camera Deputaţilor, cu preşedinţii de organizaţii din Băceşti, Dumeşti, Rafaila, Todireşti, Vultureşti şi Rebricea. “Vrem şi noi un parlamentar din Negreşti, avem o şansă foarte mare. Uitaţi-vă pe listele celorlalte partide, veţi vedea că oraşul Negreşti nu are niciun candidat pe o poziţie eligibilă. PNL a demonstrat că îi pasă de acest oraş, de locuitorii de aici, de aceea vrem ca dl. Rusu să fie primul parlamentar care provine din zona Negreşti”, au spus preşedinţii de organizaţii liberale. O primă concluzie care s-a desprins după discuţiile de ieri, de la sediul PNL Negreşti, a fost că oamenii nu ştiu încă de faptul că vor vota pe liste, există destulă confuzie înainte de alegeri. Sunt destui cetăţeni în această zonă care cred că vor vota pe colegii, la aceste alegeri parlamentare, cruciale pentru destinul României. “Oamenii vor să ne voteze, cred că este momentul pentru o schimbare. Există un orizont de aşteptare foarte mare pentru PNL, în zonă, având în vedere că avem şansa de a avea primul parlamentar care s-a născut şi s-a format în Negreşti. Am tot avut deputaţi care, după ce au fost votaţi şi au ajuns în Parlament, nu au mai dat prin oraş. Cristi Rusu va fi primul deputat provenit din Negreşti”, a completat un alt preşedinte de organizaţie.

Senatorul Nelu Tătaru are încredere în capacitatea lui Rusu de a mobiliza electoratul

“Avem mare încredere în Cristi Rusu, este un tânăr politician, care a demonstrat că este alături de negreşteni. Printr-o mobilizare foarte bună a organizaţiilor liberale, putem spune că Negreştiul va da primul deputat liberal din istoria oraşului”, a spus senatorul Nelu Tătaru, preşedintele PNL Vaslui. La rândul său, candidatul PNL a vorbit deschis despre ceea ce urmează să se întâmple în ultimele zile de campanie. “Eu cred că este nevoie de o coagulare a electoratului de dreapta, care votează PNL şi s-a săturat de minciunile celor de la PSD. Este adevărat, există în Negreşti o stare de dezamăgire faţă de clasa politică, însă eu le promit că voi face politica oamenilor de aici, odată ajuns în Parlament. Această zonă a avut parlamentari, care nu au făcut nimic pentru oameni, iar acest lucru se va schimba, odată ce voi ajunge deputat”, a completat Cristi Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.