Bărbat de 37 de ani, arestat după ce și-a călcat nevasta în picioare

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de vătămare corporală.

 În data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Secția 1 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că,  o femeie în vârstă de 36 de ani, din comuna Poienești, a fost agresată de soțul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiași zile, pe fondul unor neînțelegeri, victima a fost lovită cu pumnii și picioarele, fiindu-i cauzate leziuni ce necesită un număr de 40-42 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.