Anunț DGASPC Vaslui- Concurs de recrutare

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu sediul în strada Şoseaua Naţională Vaslui–Iaşi nr.1, Vaslui, organizează concurs de recrutare în data de  24.08.2016 – proba scrisă  în vederea ocupării unui post contractual de execuție temporar vacant după cum urmează:

Asistent  social, grad practicant – 1 post la Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Vaslui;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 16 august 2016 la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Condițiile de participare și bibliografia stabilită pentru concurs se afișează pe site-ul și la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Relații suplimentare se  pot obţine de la Direcţia de resurse umane – salarizare, juridic –  contencios, control şi comunicare, sănătate şi securitate în muncă, apărare civilă şi P.S.I. – Compartiment gestionarea resurselor umane între orele 8,00-16,30 de luni până joi și vineri între orele 8,00-14,00 sau la telefon 0235/315138.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.