VIDEO Un tânăr de 18 ani a fost proiectat zeci de metri în aer după ce s-a răsturnat cu mașina

Numai norocul a făcut ca un tânăr de 18 ani, din Banca, să nu-și piardă viața astăzi, după ce mașina pe care o conducea a ajuns în afara carosabilului si s-a răsturnat. Tânărul fără centură a ieșit prin ușa autoturismului care se rotea în aer, fiind aruncat la zeci de metri în aer. Ca prin minune, acesta s-a ales cu o sperietură zdravănă și cu câteva vânătăi. Tânărul teribilist a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad pentru o evaluare amănunțită.

“Astăzi, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs pe DE581. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind rănit. Victima a fost evaluată și a primit primul ajutor calificat, după care a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată (preliminar) cu traumatism craniocerebral.
Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în urma producerii unor astfel de evenimente rutiere.” au declarat reprezentanții ISU Vaslui

One thought on “VIDEO Un tânăr de 18 ani a fost proiectat zeci de metri în aer după ce s-a răsturnat cu mașina

Comentariile sunt închise.