VIDEO| Tânăr din Vaslui, prins racolând minore în București: ” Dacă mă înșeli îți tai capul”

Un tânăr din Vaslui, Gheorghiță Preda, a fost prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o minoră de 14 ani pentru a întreține relații sexuale cu aceasta. Curajosul care a demascat totul este Alexandru Constandachi, un tânăr din București, cunoscut drept „justițiarul de Berceni”.

Alexandru s-a dat drept o copilă de 14 ani, iar tânărul de 24 de ani de ani, încălzit bine de hormonii tinereții a mușcat momeala, trimițând fetei fictive mai multe poze cu organele sale sexuale. Vasluianul a devenit din ce în ce mai insistent, până când „minora” a acceptat întâlnirea cu acesta. Surpriză însă pentru tânărul vasluian, când la întâlnirea mult visată nu îl aștepta o fată, ci doi bărbați. Prins în fapt, Gheorghiță recunoaște că a greșit.

„Justițiarul de Berceni” a chemat imediat un echipaj de poliție care l-a luat la secție pe tânărul vasluian pentru declarații. Alexandru a mai ajutat în trecut la prinderea unor presupuşi pedofili.

„În data de 4 iunie 2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că a imobilizat o persoană, despre care crede că ar fi agresor sexual.La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul subunității menționate, care au identificat persoanele și le-au condus la sediul secției, pentru verificări.

Persoana care a formulat sesizarea a precizat că ar fi avut mai multe discuții, în spațiul virtual, cu bărbatul reclamat, în care și-ar fi asumat identitatea unei minore, iar cel în cauză, în pofida acestor precizări, ar fi solicitat o întâlnire. În cauză sunt efectuate verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.” a declarat Crina Alexandra Eșanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru Ziarul de Vaslui.