Vasluiul pe podium! Numeroase premii și calificarea la faza națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală pentru elevii de la Școala „Vasile Alecsandri”

Într-un eveniment ce a marcat efortul și angajamentul în educație, elevii din Zona Moldovei, și-au demonstrat excelența și pasiunea pentru muzică prin participarea la Faza Zonală a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală, în data de 22 martie, olimpiadă ce s-a desfășurat în cadrul Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galați. Elevii, îndrumați de profesori dedicați, au obținut felicitări și premii ce încununează dedicarea și pasiunea pentru studiul muzicii a acestora. 

BUHAI DENIS, un elev în clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Vaslui, care l-a avut ca profesor îndrumător pe profesorul ALBERT GABRIEL COBZARU, a oținut premiul I cu un punctaj de 98 puncte, felicitările tuturor și, cu siguranță, în anii viitori va reuși calificarea la etapa națională.

Printre cei premiați la etapa zonală există însă, marii câștigători, elevii calificați la etapa națională. Acești tineri promițători, a căror dedicare și pasiune pentru muzică îi propulsează către performanțe de excepție,  aduc măndrie familiilor, profesorilor și comunităților din care fac parte.

LĂCĂTUȘU MIRUNA, o elevă în clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Vaslui, îndrumată tot de către către profesorul ALBERT GABRIEL COBZARU, care a obținut Premiul I cu un punctaj de 100 puncte la Faza Zonală și va reprezenta, cu mândrie, Clasa de Clarinet  a școlii la Etapa Națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală, ce se va desfășura în perioada 25-28 aprilie 2024 la Suceava. 

Miruna este pasionată de studiul muzicii, muncitoare și abițioasă, drept pentru care, de-a lungul timpului a obținut numeroase premii notabile și distincții la concursurile naționale și internaționale la care a participat.

„Miruna face parte din prima mea generație de elevi, este mândria mea, tipologia de elev pe care mi-aș dori-o mereu să o îndrum și  a reușit, sub îndrumarea mea, pornind de la zero, să atingă culmi înalte la concursuri și olimpiade. Sunt convins că va avea succes în tot ceea ce își va propune în viitor și va fi un etalon pentru generațiile mele viitoare. Calificarea la faza națională a acestei competiții nu este doar un obiectiv atins, ci și o etapă crucială în dezvoltarea personală și intelectuală a Mirunei.” a declarat prof. Albert Gabriel Cobzaru.

Calificarea la faza națională a Olimpiadei nu este doar o realizare individuală, ci și o victorie colectivă a întregii comunități educaționale. Este un moment de mândrie și inspirație pentru toți cei implicați și o confirmare a potențialului imens pe care tinerii noștri talentați îl dețin. Să îi felicităm și să îi încurajăm în continuare în călătoria lor către excelență și realizare personală atât elevii cât și  profesorii îndrumători!.

One thought on “Vasluiul pe podium! Numeroase premii și calificarea la faza națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală pentru elevii de la Școala „Vasile Alecsandri”

Comentariile sunt închise.