Deputatul Eduard Popica, mesaj către polițiștii vasluieni: “v-ați câștigat respectul comunității și meritați să fiți apreciați pe măsura profesionalismului dumneavoastră”

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române (25 martie), deputatul Eduard Popica, a transmis tuturor polițiștilor un mesaj pe care îl redăm, în continuare, integral:

“Atât în calitate de deputat, cât și în perioada cât am fost prefectul județului Vaslui, am avut un dialog continuu cu Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, pentru a găsi soluții la orice fel de problemă care îi privește pe polițiști și a stat în competența mea. Consider că printr-un parteneriat foarte strâns, putem colabora în interesul oamenilor. Cu sacrificii, v-ați câștigat respectul comunității și meritați să fiți apreciați pe măsura profesionalismului dumneavoastră. Ca reprezentant al Parlamentului în județ vă asigur de întreaga disponibilitate și voi susține orice demers care să ducă la modernizarea instituției Poliției Române! Vă doresc „La mulți ani” și mult succes în activitate!” a declarat deputatul Eduard Popica pe pagina sa de socializare.

One thought on “Deputatul Eduard Popica, mesaj către polițiștii vasluieni: “v-ați câștigat respectul comunității și meritați să fiți apreciați pe măsura profesionalismului dumneavoastră”

Comentariile sunt închise.