Social-democrații au lansat lampionane, sâmbătă, de “Ora Pământului”, alături de vasluienii prezenți în Centrul Civic

Sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 21.30, membrii Tineretului Social Democrat (TSD) și ai Partidului Social Democrat (PSD) Vaslui, împreună cu vasluienii aflați în Piața Civică, au sărbătorit “Ora Pământului”, cea mai mare mișcare voluntară de mediu din lume. Social-democrații au pregătit peste 100 de lampioane pe care le-au lansate cu câteva minute înainte de reaprinderea luminilor.

“Tinerii social democrați, împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian-Ionut Trifan și cu subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan, au lansat lampioane biodegradabile în semn de solidaritate cu mediul înconjurător, subliniind importanța protejării planetei noastre. Această inițiativă reprezintă un gest simbolic al angajamentului nostru față de mediu și sperăm să inspire și alți tineri să se implice activ în protejarea naturii!” se arată pe pagina de socializare a Tineretului Social Democrat (TSD).

One thought on “Social-democrații au lansat lampionane, sâmbătă, de “Ora Pământului”, alături de vasluienii prezenți în Centrul Civic

Comentariile sunt închise.