Trei tineri reținuți, după ce au tâlhărit un bărbat

La sfârșitul lunii septembrie, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați despre comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, victimă fiind un bărbat din satul Fâstâci, comuna Cozmești.

Urmare a demarării cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că trei tineri, în vârstă de 20, 21 și respectiv 24 de ani, din comuna Cozmești, au pătruns fără drept în curtea locuinței victimei, au lovit-o și i-au sustras suma de 250 de lei.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a celor trei tineri, iar în ziua de 08 octombrie, tânărul de 24 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Ieri, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe tânărul de 21 de ani bănuit de comiterea faptei, urmând ca astăzi să îl prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Polițiștii continuă activitățile de investigații pentru depistarea tânărului de 20 de ani, care în prezent se sustrage cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.