Cum a „petrecut” Poliția de sărbători: a intervenit la peste 300 de evenimente

Pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice cu ocazia sărbătorilor prilejuite de trecerea în noul an, polițiștii au intervenit la 310 evenimente. 

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, peste 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat, zilnic, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, fiind la datorie, în slujba comunităţii.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 310 evenimente, dintre care 281 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Polițiștii au fost sesizați  de  68 de infracţiuni și au depistat în flagrant delict 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 249 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 73450 de lei.

În urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare. Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.