Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Șapte tineri reținuți după ce s-au bătut a doua zi de Crăciun - Ziarul de Vaslui

Șapte tineri reținuți după ce s-au bătut a doua zi de Crăciun

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut șapte persoane cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, din comuna Lipovăț, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

 În seara de 26 decembrie, doi tineri în vârstă de 18, respectiv 23 de ani se aflau într-un local din satul Chițoc, comuna Lipovăț. Între tânărul de 18 ani și un altul de 19 ani, aflat în local, a izbucnit un conflict spontan. În acel moment, persoana de 19 ani a solicitat intervenția altor șase persoane din aceeași localitate, care au venit în scurt timp și au agresat tinerii de 18 și 23 de ani.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au efectuat cercetări și au probat activitatea infracțională a persoanelor implicate în agresiune. Șapte persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe. Persoanele reținute urmează a fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.