Bal caritabil organizat de polițiștii vasluieni! A fost desemnat și polițistul anului – Alin Andronache!

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a continuat seria evenimentelor dedicate Zilei Poliției Române 2024 și a organizat ieri, 25 martie 2024, cu sprijinul Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, un bal caritabil desfășurat la Sala Artă a instituției de cultură.

În cadrul primei ediții a Balului BuneiVestiri, organizat pentru a sprijini persoanele aflate în situații de vulnerabilitate din comunitatea noastră, am fost mândri să constatăm generozitatea și implicarea polițiștilor vasluieni, a partenerilor instituționali și a reprezentanților instituțiilor publice locale.

În semn de apreciere pentru profesionalismul și vocația cu care și-a îndeplinit misiunile încredințate, motivat de o puternică încredere în valorile umane atât de necesare desfășurării cu demnitate și onoare a profesiei de polițist, domnul comisar-șef de poliție Alin ANDRONACHE, șeful Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, a fost desemnat Polițistul Anului.

Cu bucurie, anunțăm că din donațiile colegilor polițiști și ale invitaților, s-au strâns peste 7.000 de lei. Această sumă va fi folosită pentru achiziționarea unor bunuri de folosință pentru un cămin de bătrâni, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice din comunitatea noastră.

De asemenea, este important să menționăm că, polițiștii au purtat cu mândrie uniformele de ceremonie, în timp ce doamnele și domnișoarele polițiste au ales să poarte fie uniformele de Poliție, fie rochii de epocă. 

Rochiile au fost oferite, pentru a sprijini nobila cauză, de către Ateneul din Iași, Teatrul Victor Ioan Popa din Bârlad și Muzeul Județean Vaslui.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui dorește să transmită sincere mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment, precum și participanților pentru generozitatea și sprijinul acordat.

Ne exprimăm speranța că Balul BuneiVestiri va deveni o tradiție în comunitatea noastră și că va continua să aducă lumină și speranță în viețile celor aflați în dificultate.

One thought on “Bal caritabil organizat de polițiștii vasluieni! A fost desemnat și polițistul anului – Alin Andronache!

Comentariile sunt închise.