Tânăr din Berezeni prins cu permis fals

În data de 03 ianuarie, în jurul orei 15.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control, pe raza localității de frontieră Vetrișoaia, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România, condus de vasluianul Nicușor P., în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, tânărul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor spaniole.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total. În urma verificărilor efectuate s-a concluzionat că tânărul  nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.