Pericol vândut la tarabă

850 kg de fructe și legume și 35 de kg de carne au fost confiscate în urma acțiunilor desfășurate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, la sfârșitul săptămânii. De asemenea, echipele de control au constatat 33 de încălcări ale legislației și au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.500 de lei.

În perioada 12 – 13 noiembrie, polițiștii vasluieni au acționat la nivelul județului pentru prevenirea și descoperirea activităţilor ilegale comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora.

Astfel, polițiști de ordine publică, de la transporturi, de la investigare a criminalității economice și polițiști rutieri au acționat, împreună cu reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și  M.A.D.R, pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare.

Pe parcursul celor două zile, echipele de control au efectuat 4 acţiuni pe raza județului în cadrul cărora au fost verificate 27 de societăţi comerciale şi 9 persoane fizice. În urma acestor activități au fost constatate încălcări a legislației privind  comercializarea produselor agroalimentare fiind aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 15.500 de lei.

De asemenea, echipele de control au confiscat 35 kg de carne şi produse din carne și 850 kg legume și fructe în valoare totală de peste 2000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.