Apelați 112 dacă vedeți această persoană!

          La data de 3 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 2/3 ianuarie 2022, DAVID DUMITRA, în vârstă de 85 ani, din localitatea Fedești, comuna Șuletea, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente :  înălțime de 1.50 – 1.55 metri, greutate – 50 de kilograme, față ovală, constituție astenică, părul lung alb, ochi albaștri, lipsă totală dentiție.

          La data plecării de la domiciliu, persoana dispărută purta pe cap un batic albastru deschis, cu imprimeu floral roșu și verde, era îmbrăcată cu un capot negru cu imprimeu floral alb, roșu și verde, purta un ilic negru cu forme geometrice albe și verzi, și era încălțată cu o pereche de șlapi din cauciuc, de culoare albastră.

În prezent, poliţiştii, sprijiniți de jandarmi, pompieri și voluntari, desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!