Pe traseul Rafaila-Negrești, ca-n lumea a treia

O rablă de microbuz, cu acoperișul spart, prin care plouă. De fapt, dacă nu îți plouă în cap, cu siguranță te uzi la picioare, pentru că dacă apa nu intră prin acoperiș, intră prin podele… Filmulețul, trimis în această seară de un cititor, este elocvent.

Nu este un mijloc de transport din lumea a treia, așa cum ați putea crede la prima vedere, ci singurul microbuz care circulă  pe traseul dintre localitatea Rafaila și orașul Negrești.

Majoritatea călătorilor, cei care asigură fluxul zilnic de călători, sunt elevi la liceul din Negrești.

”Vă rog să postați acest filmuleț. Se  merge foarte rău, călătorii sunt înghesuiți ca sardelele în unele zile, iar pentru cei 13-14 km de drum, prețul este de 6 lei. Microbuzul face câte șase curse pe zi, dar când e zi de târg și oamenii vin la piață, face și câte zece curse. Mai mult, microbuzul aparține primarului Constantin Fînariu. Este primar, dar e clar că nu îi pasă de oameni”, ne-a spus cititorul nostru.

36910936_993679847466926_1619810460003991552_nTelefonic, am încercat să luăm legătura cu primarul comunei Rafaila, dar acesta nu ne-a răspuns. Am mers mai departe și am căutat furnizorul de servicii de transport  pe traseul respectiv. După cum se vede și în imagine, singurul furnizor este Fînariu Com SRL.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.