Hoţul din spital

După ce a ajuns la spital, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Dragomireşti, a  considerat că locul este ofertant în sensul în care ar putea să-şi îmbunătăţească baza materială proprie, astfel încât a început “să culeagă” telefoanele  pacienţilor internaţi.

În seara de 16/17 mai a.c., un pacient internat în unitatea medicală l-a observat pe C. Adrian, care a intrat în salon și apoi a părăsit imediat camera. Pacientul a observat de asemenea că i-a fost sustras telefonul mobil de pe o noptieră,  ceea ce l-a determinat să plece după bărbat. L-a oprit pe holul unității medicale și a solicitat sprijinul agenților de pază, iar ulterior a fost solicitată și intervenția polițiștilor.

Urmare a demarării cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în seara respectivă, bărbatul a sustras alte patru telefoane mobile de la pacienți internați în unitatea medicală respectivă.

Telefoanele mobile au fost găsite în vegetația din curtea unității medicale și au fost restituite victimelor.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar astăzi, C. Adrian a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.