Apelați 112 dacă vedeți acest bărbat

Un bărbat  în vârstă de 33 ani, din localitatea Arsura, județul Vaslui, a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent.

În ziua de 07 iulie, DUMITRU IONEL, în vârstă de 33 ani, din sat/comuna  Arsura, județul Vaslui, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Dispariția bărbatului a fost sesizată de către familia acestuia, care a precizat că Dumitru Ionel a plecat de la domiciliu în data de 07 iulie, ora 14.40 cu o căruță, deplasându-se către pădurea Cozmești, județul Iași, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente:  înălţime aproximativă de 168 cm,  ten măsliniu, păr şaten, iar ca semn particular are o cicatrice pe partea stîngă a gâtului. Pe degetele de la mîna stîngă are un tatuaj cu 5 puncte, de tipul unui zar.

La momentul dispariției acesta purta o cămaşă de culoare albastru închis, pulover de culoare albastru, șapcă bleumarin, pantaloni de tip salopetă de culoare albastru deschis  și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  SNUAU 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.