Paradă, la deschiderea oficială a Zilelor Vasluiului (galerie foto)

Joi, 15 august, în fața Primăriei Vaslui, Vasile Pavăl, primarul orașului, a declarat, oficial, dechise Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, invitând locuitorii orașului să se bucure de trei zile de sărbătoare, în care activitățile culturale se vor împleti cu cele sportive sau distractive.

A urmat o o paradă a personajelor de poveste pe traseul deja tradiţional pentru parada de deschidere: str. Spiru Haret –str. M.Kogălniceanu – Parcul Copou.

Actori, personaje de poveste, animatori stradali, acrobați pe catalige, statui vivante, majorete, grupuri sportive, dar şi reprezentanţii Consiliului Local şi cei ai Primăriei Vaslui, în frunte cu primarul Vasile Pavăl, au transformat strada într-o scenă viu colorată, admirată de trecătorii care au privit încântaţi defilarea care a deschis seria manifestărilor dedicate Zilelor Vasluiului, un amestec de distracţie, cultură, istorie şi buna-dispoziţie, aşteptat cu nerăbdare de locuitorii oraşului.

În Parcul Copou, copii şi adulţi au râs şi au aplaudat actorii trupei de teatru ai Asociației Culturale ,,Podul Înalt”  Muntenii  de Jos, coordonat de prof. Romică Brunchi, dar şi pe artiştii  Asociației Culturale Domisong, coordonată de prof. Carmen Trufia, care au cântat şi dansat pe scena din parc, au luat parte la demonstraţiile oferite de sportivi şi nu au ratat ocazia de a face poze alături de personajele spectaculoase.