Oana Iovu (PNL): “Alegătorii din Doagele şi Dumbrăveni nu mai vor promisiuni deşarte. Să ne batem pentru a schimba soarta satelor vasluiene”

propaganda-electoralaManipulaţi de-a lungul timpului de către cei care le-au cerut votul, oamenii din satul Doagele, comuna Dragomireşti, au spus răspicat: “Gata cu promisiunile celor ca Ana Birchall, cea care vine în comună o dată la patru ani să ne promit orice doar pentru votul nostru”. Prezent în mijlocul lor, candidatul liberal Oana Iovu, poziţia a doua în buletinele de vot ale PNL Vaslui, la Camera Deputaţilor, a reuşit să câştige încrederea oamenilor fără să le facă promisiuni imposibil de respectat.

Majoritatea celor prezenţi au vrut să-şi arate nemulţumirea faţă de problemele cu care se confruntă, mai ales atunci când plouă. În urmă cu patru ani, fostul edil a cheltuit miliarde de lei pentru a construi un pod, care s-a dovedit a fi, de fapt, un adevărat dig în calea apelor. De atunci, în satul Doagele inundaţiile apar de fiecare dată când plouă ceva mai mult. Numai anul acesta au fost patru astfel de cazuri, ultimul în urmă cu câteva zile. La începutul discuţiilor, câţiva oameni ceva mai vocali au spus că nu mai vor să audă de parlamentari care vin, o dată la patru ani, promit şi nu se ţin de cuvânt. “Acum patru ani am văzut-o şi am auzit-o pe Ana Birchall cum ne promitea drumuri asfaltate şi o viaţă mai bună. Din toate promisiunile făcute nici una nu s-a realizat. Anul acesta să sperăm că nu va mai avea curajul să vină şi să mai facă acelaşi lucru. Gata cu promisiunile! De data aceasta vom vota un om ca Oana Iovu. Este nouă în politică şi în faţa noastră nu a făcut promisuni ce nu se pot realiza”, a spus Gheorghiţă Grigore. Cu afirmaţiile consilierului local au fost de acord şi cei peste 100 de oameni prezenţi la adunarea electorală de la Dragomireşti. Aceştia au înţeles rolul unui deputat în Parlament şi şi-au arătat susţinerea faţă de candidatul liberal. “Acum când a venit apa mare la Doagele, s-a văzut cine a venit măcar să ne întrebe cum ne este. Ştim că acum este doar candidat şi am speranţe că, odată ajunsă la Bucureşti, ne va întinde şi nouă o mână de ajutor. Fata asta, Oana Iovu, a fost alături de noi şi a venit să vadă cât de greu ne este”, a spus Geta Pleşivu.

La Dumbrăveni, oamenii vor să iasă din izolare

La Dumbrăveni, în comuna Gârceni, Oana Iovu a participat la o întâlnire cu oamenii din sat. Au vorbit despre necazurile cu care se confruntă comunitatea, lăsată de izbelişte de către cei aflaţi la putere. Sătenii se plâng de drumul de acces care face legătura cu centrul de comună şi de faptul că microbuzul şcolar nu vine până în acest sat. Oamenii au stat de vorbă cu candidatul liberal şi au înţeles că au de a face cu un om sincer şi curat, care nu le va vinde minciuni şi promisiuni de nerespectat. “Am văzut că femeia aceasta este un om corect şi de asemenea oameni avem nevoie. De oameni care să fie sinceri când vorbesc, să nu promită şi să un se mai ţină de cuvânt, aşa cum ne-au făcut PSD-iştii, atâţia ani de zile”, a spus Ana Strat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.