Accidente grave la Soleşti şi Muntenii de Sus

În seara de 6 octombrie, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui accident de circulație pe raza comunei Solești.

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au efectuat cercetări la locul producerii accidentului și au stabilit următoarele:

B.Marius, de 26 de ani, domiciliat în comuna Văleni conducea o autoutilitară cu volan pe partea dreapta, pe D.N 24, pe raza localității Solești din direcția Vaslui către Iaşi. La un moment dat, pe partea carosabilă a pătruns un cal, B. Marius a încercat să-l evite, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă în mod regulamentar de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Vaslui. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 ani.

B.Marius a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs tragicul eveniment, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În aceeași zi, pe raza comunei Muntenii de Sus a avut loc un alt accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat. În urma cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Vaslui au rezultat următoarele date:

S. Marius, în vârstă de 39 de ani, se deplasa cu un vehicul cu tracțiune animală pe drumul sătesc din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus.

La un moment dat, a sărit din atelaj pentru a acționa mecanismul de frânare, însă s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni grave.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, fractură occipitală”’ fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuni  de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.