Doi tâlhari minori, riscă pușcăria pentru 40 de lei

Doi minori, de 15, respectiv 16 ani, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe numele minorului de 16 ani s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, iar cel de-al doilea bănuit este cercetat în stare de libertate.

Polițiștii  Secției 1 Poliție Rurală Vaslui efectuează cercetări față de doi minori, unul în vârstă  de 15 ani, cu domiciliul în comuna Rafaila, iar celălalt de 16 ani, cu domiciliul în localitatea Dumbrăveni, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată.

La data de 17  septembrie, cei doi bănuiți s-au deplasat la locuința unui bătrân în vârstă de 85 de ani, din localitatea Dumbrăveni, l-au amenințat cu acte de violență și i-au sustras de sub pernă suma de 44 de lei.  Imediat după comiterea faptei, minorii au părăsit locuința persoanei vătămate.

La scurt timp polițiștii au identificat cei doi bănuiți.Minorul în vârstă de 16 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore iar Judecătoria Vaslui a dispus  măsura preventivă a arestului la domiciliul. Cel de-al doilea este cercetat  în stare de libertate. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi minori.

One thought on “Doi tâlhari minori, riscă pușcăria pentru 40 de lei

  • 21 septembrie 2017 la 23:04
    Permalink

    Iar isi bate presa joc de noi….. De unde pana unde raspunde minorul penal??? Schimbati titlul….. Minorii nu raspund penal…. Punct!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.