Deputatul Mihai Botez, candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean.

Deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, este candidatul oficial al Alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Anunțul a fost făcut astăzi, după ce reprezentanții organizațiilor județene ale Uniunii Salvați România (USR) și ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au semnat protocolul pentru constituirea Alianței USR PLUS în județul Vaslui.

“Astăzi am mai făcut un pas spre consolidarea unei alternative reale pentru județul Vaslui. Nu ne permitem să mai pierdem patru ani conduși de personaje care s-au aflat în permanență în funcții publice, dar nu au reușit decât să mențină județul pe ultimele locuri la indicatorii dezvoltării. PLUS Vaslui, alături de USR Vaslui, îl va susține pe Mihai Botez în candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vaslui. Suntem pregătiți să fim cea mai bună alternativă pe care o au vasluienii în aceste alegeri.” a spus Marcel Lăudatu, președintele PLUS Vaslui.

“Candidatura comună este pasul natural pe care îl facem după alegerile europarlamentare și prezidențiale, un pas ce ne duce spre formarea unei alternative politice democratice. Județul a suferit în ultimii 30 de ani din cauza incompetenței și politizării excesive. Vrem să aducem pe funcții oameni competenți, recrutați în urma unor concursuri reale în care criteriul principal este competența, nu obediența politică. Ne-am săturat de peticeli, de nepotisme și de subdezvoltare. Este timpul ca județul să meargă pe o calea dezvoltării.” a declarat Mihai Botez,candidatul USR PLUS pentru funcția de Președinte al  Consiliul Județean, .

Alături de Mihai Botez, Alianța USR PLUS  va avea la alegerile locale liste comune de candidați, aleși pe principiul alegerilor interne, candidând pentru aproximativ 80% din unitățile administrativ teritoriale din județ.

Președinții celor două filiale au declarat că încă se lucrează la armonizarea programelor pentru dezvoltarea județului, iar filialele locale lucrează la dezvoltarea și alinierea programelor electorale pentru fiecare localitate.

Principalele direcții ale programului comun cu care va candida alianța precum și candidații comuni, vor fi anunțate în săptămânile ce urmează.