Copiii de la Asociația DOMISONG au cântat pentru refugiații din Ucraina

Duminică, 6 martie, la Silver Mall Vaslui, Asociația Domisong, în parteneriat cu Silver Mall Vaslui, Primăria Comunei Boţeşti, Olariu Transporte și cu Asociația Empatic, a organizat un concert caritabil, dedicat refugiaților de război. Rând pe rând, pe scenă au urcat copiii de la Boțești-Gugești, dar și o parte din elevii vasluieni ai asociației.

Cu emoție și talent, ei au cântat melodii specific zilelor care marchează începutul primăverii: 1 și 8 martie.  

”De Crăciun, grupul de copii de la Boțești-Gugești s-a bucurat de cadouri primite din partea Asociației Empatic. Acum, ne-am gândit că este momentul să fim și noi alături de alți copii, de cei care, din cauza războiului, au fost nevoiți să renunțe la viața pe care o aveau.  Noi, cei de la Asociaţia Culturala Domisong, vă indemnăm ca în această perioada să dăm dovadă de empatie faţă de vecinii noştrii ucraineni şi să îi susţinem. Pentru că fiecare viaţă contează. Mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru donația făcută SC Olariu Transporte, Silver Mall Vaslui, pentru spațiul și sprijinul logistic acordat pentru desfășurarea spectacolului, și Primăriei Boîești, reprezentată de domnul primar Adrian Pantea care, nu numai că este în această seară aici, ci și pentru că este mereu alături de acești copii. Asociația Empatic este unul din ONG-urile serioase cu care noi am colaborat și avem încredere că toate donațiile din această seară vor ajunge exact acolo unde este nevoie ”, a spus prof. Carmen Trufia, președintele Asociației Domisong.

Suma strânsă în urma concertului a fost oferită Asociației Empatic și va fi folosită pentru a cumpăra produsele de care este nevoie în tabăra de refugiați din municipiul Vaslui.