Un bărbat din Puiești și-a măcelărit soția cu o coasă

Crimă înfiorătoare în comuna Puiești, satul Cristești. Într-un acces de furie, un bărbat de 52 de ani şi-a ucis nevasta cu o coasă. Plină de sânge şi cu ultimele puteri, femeia s-a târât până la poarta unei vecine, care a sunat îngrozită la 112. Victima n-a putut fi salvată însă.

Cei doi soţi, de 50 şi, respectiv 52 de ani, se certau de ani de zile, spun vecinii lor. Munceau cu ziua prin sat şi o mare parte din câştig se ducea pe băutură. Aşa se ajungea la violente între ei. Victima cădea, de regulă, femeia.

Luni seară, după o zi de muncă, omul s-a întors acasă şi, în scurt timp, din curtea lor s-a auzit scandal. Bărbatul şi-a atacat nevasta şi a înjunghiat-o! Femeia a avut putere doar cât să ajungă apoi la poarta vecinilor.

S-a prăbuşit acolo, iar oamenii au încercat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea Ambulanţei. Timp de o oră au încercat medicii să o readucă pe femeie în simţiri. Din păcate, aceasta s-a stins.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru omor.

Filmul crimei

Vecinii celor doi soţi au trăit clipe de groază, când au văzut în ce stare era victima.

Lenuța Onoriu, vecină: ”A strigat la mine, la poartă. Nuța, Nuța! Ea era căzută jos. Am strigat soţul să vină repede. Era plină de sânge. I-a acordat soţul primul ajutor şi eu am sunat la ambulanţă”.

Cornel Onoriu, vecin: Nu ştiu, era prea, ceva de groază, aşa o tăietură, nu am avut ce să fac.
Reporter: Se certau des?
Vecin: Da.
Reporter: De ce?
Vecin: De la alcool.

Vecină: ”S-a auzit gălăgie. Cred că el a bătut-o. Ea striga: dă-mi pace, dă-mi pace. Nu ştiu ce au făcut, a fost gălăgie până târziu. La un moment dat nu s-a mai auzit nimic. Pe urmă am văzut salvarea”.

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: ”A fost înjunghiată. Echipajul alocat la acest caz a găsit pacienta în stop cardio-respirator, cu sângerare abundentă la nivelul abdomenului. Manevre resuscitare timp de o oră, fără succes”.

Cei doi soţi aveau împreună doi băieţi. Căsnicia le era însă plină de scandaluri.

Vecin: ”Se băteau care apucă, cine era mai treaz, îl ardea pe ălalalt”.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul risca 20 de ani de puşcărie.

Sursa – Stirile ProTV