Ca în familie! Și-au lovit ruda cu lopata în cap

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au reținut un de 42 de ani și un minor de 17 ani, ambii din orașul Murgeni, județul Vaslui, tată și fiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de violență în familie, săvârșită la data de 17 decembrie 2022, în Murgeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 17 decembrie 2022, la ora 20:35, persoana vătămată, bărbat în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla pe un drum public din vecinătatea locuinței, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, ar fi fost lovită de către persoanele cercetate, cu un corp tăietor-înțepător în zona spatelui și cu o lopată în zona capului.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată, domiciliată în Murgeni, rudă a prezumtivilor  agresori, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 21 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.