Un bârlădean supărat pe polițiști le-a distrus cinci mașini

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut de poliţişti, în noaptea de duminică spre luni, după ce a avariat mai multe autospeciale de poliţie parcate în apropierea sediului Poliţiei Municipale Bârlad.

Înainte de a avaria autospecialele, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi şi-a anunţat intenţia. Se pară că supărarea acestuia se trage de la faptul că ar fi fost amendat în urmă cu câteva zile pentru încălcarea ordonanței militare.

În timp ce polițiștii îl căutau prin oraș, acesta a ajuns la sediul Poliției Bârlad, a scos un ciocan și a făcut praf parbrizul a cinci autospeciale, după care s-a predat.

„Se pare că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi provocat avarii la cinci autospeciale parcate în apropierea sediului Poliţiei Bârlad. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Persoana a fost reţinută şi în cursul zilei de luni va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.