Asigurare tip RCA falsă, depistată la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, efectuează cercetări în cazul unui tânăr care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare tip RCA falsă pentru autovehiculul pe care îl conducea.

În data de 02 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Vasile M., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, care conducea un autocamion marca Volvo, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată la control pentru autovehiculul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoștință că documentul în cauză este fals. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.