Drumuri modernizate în comuna Muntenii de Jos

Joi, 23 iulie, primarul Comunei Muntenii de Jos, Dănuț Crețu, alături de Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui,  de Vasile Mariciuc, vicepreședintele instituției, dar și de reprezentanții SC Viacons Rutier, au  inaugurarat câteva tronsoane de drumuri sătești din comuna Muntenii de Jos, recent asfaltate cu fonduri europene.
Consiliul Județean a sprijinit financiar Primăria, pentru a asigura cofinanțarea proiectului, unul de anvergură. Investiția însumează modernizarea și asfaltare a peste 6 km de drum, în localitățile Muntenii de Jos și Mînjești, valoarea lucrărilor fiind de 5,4 milioane lei.

”Trebuie apreciat efortul autorităților locale de a asigura cofinanțarea la un asemenea proiect. Este un efort considerabil și un lucru excepțional ca o comunitate, cum e Muntenii de Jos, să cofinanțezi cu asemenea sume. Înseamnă și un angajament să duci și mai departe, până la finalizare, întreg procesul de modernizare a unităților teritorial-administrative. Îi felicit pe toți cei implicați în derularea proiectului și să sperăm că vor găsi în continuare energia necesară, pentru a ajunge la o urbanizare totală a localităților”, a declarat Dumitru Buzatu.

”Este un pas către civilizație și o numesc o investiție de suflet. Felicit constructorul, fiindcă a realizat o lucrare la standarde maxime. Am depus la CNI un proiect pentru asfaltarea a încă 17 km de drum. Cu acest proiect am avea toată infrastructura rutieră din intravilan modernizată și asfaltată”, a spus Dănuț Crețu, primarul comunei Muntenii de Jos.