ANUNŢ DGASPC VASLUI – post vacant

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu sediul în strada Şoseaua Naţională Vaslui–Iaşi nr.1, Vaslui, organizează concurs de recrutare în data de  19.04.2017 – proba scrisă  în vederea ocupării unui post contractual de execuție temporar vacant după cum urmează:

  1. Infirmier/ă – 1 post la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Adulți Huși;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 5 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul  Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.6 din H.G.R nr.286/2011, actualizată.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează pe site-ul și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui și la nr.de telefon: 0235/315138,  int. 1110.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.