AJOFM Vaslui va organiza, vineri, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”

Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 18 octombrie 2019 cu incepere de la orele 9.00, la sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la sediul Cercului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Bîrlad şi Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huşi.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
Agenţii economici care vor participa la “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Pentru rezervarea standurilor agenţii economici interesaţi se pot adresa:
– pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter sau fax: 0235/317717;
-pentru Bîrlad: la sediul ALOFM Bîrlad din B-dul Epureanu, nr. 8, fax: 0235/419280;
-pentru Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, fax: 0235/481720).