A ajuns la spital după ce s-a ciocnit cu trenul

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cazul unui accident de circulaţie care a avut loc aseară pe raza orașului Negrești din cauza nerespectării regulilor de circulație la nivel cu calea ferată.

 În seara de 18 iulie, pe raza orașului Negrești a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală gravă a unui conducător auto.

C.Sergiu, de 50 de ani, domiciliat în municipiul Galați se deplasa cu autoturismul pe strada Gării din oraşul Negreşti având direcția de deplasare Gară-Cioatele. La un moment dat, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră, din oraşul Negreşti, din cauza faptului că nu a respectat obligaţia de opri şi de a se asigura, a intrat în coliziune cu trenul Regio 609 care circula pe magistrala de cale ferată din direcţia Roman-Negreşti.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui. Acesta a fost diagnosticat cu ”politraumatism cranio cerebral, fracturi costale multiple, fractură omoplat drept”.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.