Ziua României, sărbătorită în avans la Grădiniţa nr 17 Vaslui (galerie foto)

Cu mic, cu mare, în toate unităţile de învăţământ din judeţ, cadrele didactice şi elevii au sărbătorit vineri, în avans, ziua României. Nu au făcut excepţie nici preşcolarii Grădiniţei nr 17 Vaslui care  au desfăşurat diferite activităţi dedicate Zilei de 1 Decembrie. Grupa mare a avut şi parteneri mai mari alături: elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Vaslui, coordonaţi de prof. Iulia Cîrlescu şi prof. Mihaela Luminiţa Cârlan.

Şi cei mici, şi cei mai mari, au prezentat momente artistice tematice şi au lucrat împreună: au de­senat, decupat, au lipit culorile României, au încropit harta ţării  în cele trei culori specifice. La final, copiii au fost răsplătiţi cu ciocolată cu ambalaj tricolor.

„Această activitate a fost un bun prilej că elevii să învețe despre istoria poporului român, despre faptele strămoșilor noștri, dar și despre tradiții și obiceiuri. De asemenea, considerăm că este un bun mod de a le cultiva copiilor dragostea și respectul față de țară și mândria că suntem descendenții unui neam de oameni iubitori și curajoși”, ne-a spus prof. Gina Nane, directorul Grădiniţei nr. 17 Vaslui.